Lipitorii de afișe continuă să mănânce o pâine bună în Bacău! Spun asta în condițiile în care, organizatorii de evenimente, anunță concerte sau spectacole tot prin intermediul acestor lipitori de afișe. Ce-i drept, cu excepția Ateneului și a Teatrului Municipal „Bacovia” nu știu să existe în Bacău un loc special amenajat de unde putem afla despre restul evenimentelor culturale care se petrec în oraș.

Ideea de a scrie la această rubrică mi-a venit în momentul în care am trecut pe strada Războieni, prin dreptul blocului nr. 7, scara C (cred), unde, peretele aflat la intrarea în imobil a fost transformat într-un avizier public. M-am oprit o clipă pentru a parcurge evenimentele din weekend și așa am aflat că la sfârșit de săptămână vor cânta și îi vor încânta pe băcăuani Tudor Gheorghe și Ștefan Hrușcă.

Primul eveniment este găzduit de Teatrul de Vară „Radu Beligan”, iar cel de-al doilea spectacol oferit de colindătorul Hrușcă poate fi văzut la Teatrul Bacovia. Informațiile au caracter informativ.

Toma Marcu