Un salon de înfrumusețare din oraș s-a transformat de 1 iunie într-un spațiu dedicat copiilor. Baloanele colorate, chiotele, veselia și poveștile cu prinți și prințese au fost ingredientele principale ale zilei.

Cei mici au descoperit aici o adevărată lume a copilăriei și s-au bucurat din plin de dulciuri și momente de rasfăț. Toți copiii care au trecut pragul salonului au fost tunși și coafați gratuit. Sărbătoriții zilei au cântat, s-au jucat, iar la final au plecat acasă cu tunsori moderne și stilate.

Inițiațiva aparține managerului Denisia Elena Albu, care și-a dorit să le ofere copiilor un cadou special de ziua lor, așa că a pregătit totul până în cele mai mici detalii. Petrecerea s-a bucurat de un real succes și a fost apreciată atât de cei mici, cât și de părinți și bunici.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani și-a popus ca evenimentul, aflat la prima ediție, să devină o tradiție pentru comunitate. Denisia Albu și-a inaugurat propriul salon de înfrumusețare în urmă cu doar câteva luni. După ani de zile de studiu și muncă în domeniu, tânăra a avut curajul să investească în propria afacere acasă. În loc să ia calea străinătății a preferat să rămână în Moinești și să demonstreze că se poate face performanță în industria frumuseții și aici.

Cu rabdare, muncă și multă pasiune pentru frumos a reușit să câștige aprecierile celor din jur și să clădească încet o afacere în mijlocul comunității în care s-a născut. Și-a găsit energia și în dorința de a fi mereu aproape de oameni, de a le oferi celor din jur încredere și speranță de mai bine. Nu s-a lăsat intimidată de greutăți, iar perseverența și dorința de a oferi permanent servicii de calitate într-un domeniu în continuă dezvoltare, i-au dovedit că nu s-a înșelat atunci când a mizat pe profesionalism în mijlocul oamenilor între care a crescut și cărora le cunoaște atât nevoile, cât și așteptările.

George