Probleme cu programările online la Policlinica Bacău

Ma numesc Jaleru Alin si va contactez in legatura cu programarile online ptr Policlinica Bacau in numele mamei in varsta de 60 ani.

Dragi domni / doamne /domnisoare,

De 2 saptamani am tot incercat personal sa obtin 2 programari atat prin telefon cat si programari online pe situl spitalului Judetean Bacau ptr mama mea.

De fiecare data….. atat telefonic cat si pe situl spitalului sunt intampinat cu acelasi raspuns : nu sunt programari disponibile …… Tin sa aduc la cunostiinta ca personal am constantat mari dificiente in acest nou sistem de programari ; astfel incat pacientii nu pot obtine programari datorita fie :

-lipsei de programari disponibile (de 2 sapt incerc eu… ,lucrez in IT ,pe partea medicala)
– fie neputintei de a face o programare online sau telefonica …..-sau a numarului foarte mic de programari oferite

Trebuie sa recunostem ca inca mai exista pacienti care au toaletele in fundul gradinii……… .de unde cunostinte necesare sa faca programari ,sau chiar un access la un telefon/credit ….

Mentionand cele mai sus ,consider ca dreptul la ingrijiri /consultatii medicale este grav ingradit ptr un anumit sector de pacienti ,si nu corespund cu drepturile pacientilor afisate pe situl Ministerului
Sanatatii….

Am ajuns cu mama la urgente acum 2 sapt si de atunci am tot incercat sa obtin o programare la Neurologie Bacau …. Maxim de programari alocate ptr o luna :17 incluzand visite fosti
pacienti internati….

In mass media subiectul starneste mari nemultumiri in randul cetatenilor ,si desi cred ca digitalizarea este absolut necesara in sistemul medical ,va aduc la cunostinta ca momentan acest sistem este ineficient si nu ajuta pacientii sa ajunga la medicii specialisti de care ar trebui consultati…..
Mama mea a cotizat aproape o viata de om la sanatate , acum la batranete, acest sistem, refuza sau ingradeste acest drept …. Voi incerca sa public acesta scrisoare si sa strang semnaturi daca este
necesar ptr a ajuta acest segment de pacientii din Bacau.

Astept un raspuns official din partea officialitatilor, mai ales in contextul in care mi sa comunicat ca Consiliul Judetean Bacau insista implementarea lui…. Exista un studiu? Sau doar un experiment?

Am formulate o petitie :

https://secure.avaaz.org/community_petitions/ro/consiliu_judetean_bacau_programari_policlinica_spitalul_municipal_bacau/?cNDOltb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1655017-programari_policlinica_spitalul_municipal_bacau&utm_term=cNDOltb%2Bro

Poate ajunge la urechile oficialilor care dorm in scaun si habar nu au de munca de teren…..