Probleme cu taximetristii de la Aeroport

Vreau sa va aduc la cunostinta o problema cu care m-am confruntat recent pe aeroportul din Bacau si sunt sigur ca si multi alti bacaoani s-au lovit.

Am avut avut nevoie de un taxi sa ne transporte de la Aeroportul International Bacau pana in zona nord a Bacaului, revenind in tara cu doua valize mari si doua mai mici, un sport si un copil de trei ani.

Epuizati si stresati de calatorie, am incercat sa chem un taxi parcat la cateva zeci de metri de aeroport, dar am ramas consternat de refuzul a nu mai putin de patru taximetristi de a ne transporta invocand motive de genul “trebuie sa luati doua masini, nu incapeti intr-una”( 80 lei in total), “masina mea e noua nu vreau sa imi zgarii tapiteria”, “eu nu merg pe distanta asa scurta” (mentionez ca cursa de la aeroport pana in zona nord m-a costat numai 18 lei la plecare).

Seful acestor taximetristi parea a fi un baiat solid si inalt tuns chel, in jur de 30 de ani care el decidea, neinteresand-ul ca aveam cu noi un copil. In final un alt taximetrist, baiat mai tanar (Mihai cred) sa oferit sa ne transporte si sub ochii celorlati am incarcat toate bagajele si familia fara probleme intr-un Logan si am pornit spre destinatie.

Am ramas complet dezamagit de felul in care am fost tratati, e o problema care sper sa ajunga si a urechile autoritatilor, sa se faca niste controale si sa se suspende niste licente. Multumiri!

Cu respect,

Liviu Damoc
Bacau