Raspuns la textul lui Daniel Mirica

Salut Daniel! Inteleg ca ai revenit in orasul natal dupa multa vreme si iti cam pute de ce ai gasit aici.
Nu stii cum ne descurcam cu bani putini in conditiile in care preturile sunt foarte mari.
Draga Daniel, dupa cum sunt sigur ca te-a invatat strainatatea, fiecare este remunerat dupa munca si competentele sale. Tin sa te anunt ca si in Romania salariile au crescut, ba mai mult, sunt persoane care practica munci pentru care nu este necesara pregatire universitara, dar castiga foarte bine. Ma refer aici la zugravi, instalatori, etc.
Poate, doar poate, e posibil sa fii ramas tu in urma. Poate “Italea” sau “Anglea” nu sunt chiar pamanturi ale fagaduintei asa cum, naiv, ai crezut. Poate, daca ai fi ramas in tara si ai fi fost serios, ajungeai sa ai o situatie mai buna decat cea in care te afli. Am cunostinta de cetateni ale altor state membre UE, atentie, nu emigranti, care sunt dezamagiti profund de statele lor. Si in Spania e greu si in Germania e greu si au avut loc scumpiri. Pe langa asta, politicienii lor, par sa doreasca sa-l reinvie pe Ceausescu si sa taie caldura la iarna.
Le multumesc mult compatriotilor ce muncesc in strainatate si care s-au intors pt o scurta perioada pentru vizita, dar i-as ruga sa practice un pic de decenta.

Bacauan