Rugăminte pentru recuperarea unei genți cu dispozitiv medical de respirat

Ma adresez dumneavoastra cu o rugaminte deosebit de importanta si de urgenta, care implica viata si sanatatea mea. Sunt o pensionara din comuna Livezi, judetul Bacau, care traieste cu o afectiune respiratorie grava. Apelez la dumneavoastra si la cetatenii binevoitori pentru a-mi recupera geanta care contine un dispozitiv medical de respirat vital pentru mine.

In urma cu cateva zile, am fost nevoita sa ma deplasez la Bucuresti. Am parcat masina in zona restaurantului de langa Gara Bacau si, din nefericire, am uitat geanta mea acolo. Aceasta geanta contine un dispozitiv de respirat specializat, fara de care nu pot respira corespunzator. Situatia mea medicala este extrem de delicata, iar acest dispozitiv este esential pentru supravietuirea mea de zi cu zi.

Am realizat ca am uitat geanta la locul de parcare, dar cand m-am intors pentru a o recupera, aceasta disparuse. Cu toate eforturile mele, nu am reusit sa o gasesc si sunt convinsa ca a fost luata din greseala de cineva.

Prin intermediul acestui apel catre redactia dumneavoastra, doresc sa rog pe oricine a gasit aceasta geanta sa o predea autoritatilor, in special la Politia din Bacau. Ma rog ca aceasta persoana binevoitoare sa inteleaga cat de important este acest dispozitiv medical pentru mine si cat de vulnerabila sunt fara el.

Sunt profund recunoscatoare pentru orice ajutor si intelegere pe care comunitatea noastra le poate oferi in aceasta situatie dificila. Sanatatea si viata mea depind de aceasta geanta si dispozitivul de respirat.

Va multumesc pentru atentia dumneavoastra si pentru sprijinul pe care il puteti oferi in aceasta situatie urgenta.

Maria Baciu

0753556503