Să ajutăm o familie afectată de incendiu!

Am citit articolul despre incendiul de pe strada Independenței din Bacău din data de 01.10.2023.

Împreună cu un grup de prieteni, am mobilizat eforturile noastre pentru a strânge haine și alte necesități pentru membrii acestei familii. Astăzi, am reușit să curățăm zona de resturile rămase în urma incendiului și am vrea să facem mai mult pentru a ajuta această familie îngenuncheată de situația lor.

Familia este alcătuită dintr-un tată în vârstă de 64 de ani, care a trecut prin probleme de sănătate în urmă cu câțiva ani și a rămas cu sechele, un băiat de 16 ani care este în clasa a 10-a și o fată de 28 de ani cu handicap. Credem că ar fi de ajutor să atragem atenția asupra situației lor pentru a aduce ajutorul necesar.

V-am scris această scrisoare cu rugămintea de a face un anunț sau o postare în legătură cu această situație în ziarul vostru sau pe platforma online. Suntem convinși că există oameni buni și caritabili în comunitate care ar dori să ofere sprijin acestei familii în nevoie.

Vă mulțumim din suflet pentru atenția acordată acestei cauze și pentru ajutorul pe care l-ați putea oferi. Cu ajutorul vostru, sperăm să reușim să aducem un zâmbet pe buzele acestei familii greu încercate.

Ionuț