Sa nu-i deochem, cumva

bacaul vorbeste lucrari Cornisa (3)

Nu stiu cum, dar se intâmpla lucruri, in Cornisa. Nu vreau sa laud pe careva, nu acum, sa mai treaca ceva timp, dar in cartierul meu, de vreo saptamâna, cred, e plin de muncitori care, culmea!, chiar fac treaba.

Adica, nu ca cei din Suceava care ne-au tinut ani de zile numai intr-un santier, cu reabilitarea asta a retelei de termoficare si restul. De exemplu, dupa ce a stat numai in lucrari, de credeam ca asa va ramâne Cornisa tot secolul asta, ei bine, portiunea de strada din dreptul Alimentarei din Cornisa (Caticom, mai bine cunoscuta localnicilor), inclusiv cea din fata service-ului lui Coliban, chiar pâna la intersectia cu strada pictor Ion Andreescu, toata a fost curatata, s-a turnat beton si sper ca se va pune si asfalt. Oameni buni, s-a betonat inclusiv in fata magazinului alimentar, e ceva de nerecunoscut.

Bunaoara, pe la inceputul wekendului trecut, o masina cu numar BC…CON era inconjurata de vreo 10 muncitori care lucrau de zor. Iertati-ma, dar ma minunez (cu grija, caci nu se stie cum se deoache si iar nu mai fac nimic, ani la rând), pentru ca nu mai aveam speranta ca edililor le mai pasa de noi. Cred ca de la noua admnistratie se trage toata harnicia asta.

Sa fie, zic, intr-un ceas bun. Oricum, mai sunt foooarte multe de facut in tot cartierul, ca de altfel, in tot municipiul, dar catinel- catinel sper ca le vor rezolva pe toate. Bine.

Alexandra Bostan