Stalpul din mijlocul parcarii

Bacaul vorbeste STALP PARCARELocuiesc de cativa ani in cartierul ANL de pe strada Bucegi si ma izbesc de o problema majora. Ca sa va lamuresc in ce consta problema mea, incep a va scrie despre un stalp de electricitate plantat fix in mijlocul parcarii din fata blocului meu.

Nu stiu care au fost motivele care au stat la baza amplasarii acestui stalp in mijlocul parcarii, insa, odata cu amenajarea acestui spatiu, soferii s-au procopsit cu acest mare obstacol. Da, stiu, multi carcotasi ar putea spune ca mi-as putea parca masina in alta parte, insa cine se confrunta cu lipsa locurilor de parcare stie despre ce vorbesc.

Si cum vin de la munca numai la ore tarzii, singura mea sansa de a putea parca masina este sa ma strecor pe langa stalpul de iluminat si sa urc autoturismul pe spatiul verde (ma rog, pe o bucata de pamant). Am facut sesizari la Primaria Bacau pentru a se gasi o solutie ca acest stalp sa fie mutat cativa metri, pentru a le facilita soferilor accesul in parcare, insa ma lupt cu morile de vant.

Nu ma lovesc doar eu de aceasta problema, ci toti soferii din zona care nu au unde sa-si parcheze masinile. Prin intermediul acestei rubrici fac apel la factorii de decizie si poate impreuna gasim o solutie la rezolvarea acestei probleme.

Ar fi pacat daca nu se decide mutarea stalpului pentru ca odata cu eliminarea lui s-ar mai castiga cateva locuri de parcare. Soferii fug de zona respectiva tocmai pentru ca le este frica sa nu-si boteasca masinile atunci cand intra sau cand ies din parcare.

Vlad Obreja