Străzi și trotuare pline de pământ și de noroi. Primăria doarme!

Se lucrează în Bacău. Se modernizează sistemul de iluminat public. O investiție foarte bună care trebuie finalizată, dar NU ÎN FELUL ACESTA!

Toate străzile pe care s-a lucrat în Zona Nord au cel puțin o treime din suprafață plină de pământ lipit de asfalt, care se ridică și care intră în casele noastre la orice adiere de vânt sau la orice mașină care trece pe stradă. De asemenea, trotuarele sunt pline, chiar vizibil de pline în multe locuri, de pământ, nisip, noroi…

Domnule primar, vă rog să parcurgeți pe jos străzile Hatmam Berescu, 22 Decembrie, Alunului, Calugăreni, Iosif Cocea, Logofăt Tautu, Ardealului etc și să vă faceți singur o impresie despre cum se trăiește în Bacău, în 2022! Cu pământ lăsat pe străzi, cu grămezi de nisip sau cu trotuare pe care dacă pășești simți pământul sub tălpi…

Plus pavelele puse în bătaie de joc după constructor. Faceți o comparație între o porțiune în care nu s-a intervenit la pavele și o porțiune în care s-au scos și s-au pus pavelele din nou! Diferențe vizibile! Sunt puse atât de prost, încât te poți împiedica la orice pas…

Investițiile sunt bune, dar nu realizate în bătaie de joc! Dacă pui doi stâlpi pe o stradă nu trebuie să lași dezastru în urma ta! De mai bine de 3 luni au distrus străzi, trotuare, intersecții și ne obligă să suportăm acest praf sau chiar noroi atunci când plouă. Plus că arată îngrozitor!

Domnule primar, aveți curajul să mergeți pe Strada Logofăt Tautu de la intersecția cu Iosif Cocea până la intersecția cu Primăverii să vedeți în ce hal au distrus trotuar, intersecții sau să observați pământul lăsat pe mai mult de jumătate de stradă?! Nu cred că o să vă placă ceea ce veți vedea! Și-au bătut joc de aceste zone!

E atât de greu să controlați aceste șantiere? E atât de greu să observați niște aspecte extrem de vizibile? E atât de greu să vedeți praful care se ridică de pe aceste străzi de fiecare dată când trece o mașină? E atât de greu să vedeți pământul de pe trotuare și pavelele puse în bătaie de joc?

Există angajați la Direcția Drumuri! Există viceprimar care are în subordine drumurile! Există inspectori de teren în cabinetul primarului! Există primar! Toți acești oameni dorm, sunt plătiți degeaba și lasă pe acești constructori să își bată joc de acest oraș! Montează doi stâlpi și își bat joc de o stradă! Stăm în praf și noroi de mai bine de 3 luni, iar primarul se ocupă de planșe 3D și de fantezii cu cel mai scump stadion din țară!

Puteți să monitorizați niște șantiere și SĂ SPĂLAȚI NIȘTE STRĂZI ȘI NIȘTE TROTUARE? Sunt străzi de pe care constructorul a plecat și a lăsat dezastrul acesta în urmă. CHIAR NU SE POT SPĂLA?! CÂT TIMP VREȚI SĂ MAI INHALĂM ACEST PRAF?

Rugăm cotidianul “Deșteptarea” și orice alt instrument media să vină și să filmeze străzile mai sus menționate!

Un prăfuit