Sus inima, români!

Numai un om inteligent are acces la zona aceea din subconștientul conducătorului unde stă puterea de a-l face să se simtă ca un invins sau ca un învingător, în orice circumstante. Dar unii cocoțați aleg, crezând că fac bine, să își facă mereu supusul, orice ar face acesta, să se simtă un învins.
Ochii mei vor oglindi întotdeauna imaginea cea mai bună a aproapelui meu, oricând acesta va avea nevoie de o doză de încredere în sine. Eu aleg mereu să fiu martora permanentă a victoriilor sale și nu cred în promisiunile deșarte ale celor care dețin puterea. Inclusiv a modului în care ne ridicăm și a învățăm din eșecuri.
Nu așteptați să vă rezolve altii problemele sau se vă vadă puterea și maretia. Dovediți-o! E datoria voastră de cetățeni. Până în pânzele albe bateți-vă! Pentru că voi sunteti singurii martori ai micilor voastre lupte câștigate încă de când v-ați născut. În lupta permanentă a voastră cu voi înșivă voi vă sunteti cel mai înverșunat avocat, pentru că dețineți cele mai multe și cele mai convingatoare dovezi.
Sus inima, români!

KO