Toaleta cu program limitat

Intre atâtea blocuri, Parcul Nord e singurul loc din apropiere in care poti sa fugi din zapuseala apartamentului si sa te racoresti pe o banca. Daca ar creste mai repde si copacii, sa faca umbra serioasa, ar fi si mai bine.

Cel mai bine e sa iesi acum in parc spre orele amurgului, când afara incepe sa se racoreasca si când poti sa respiri mai usor dupa o zi intreaga de canicula. Toate bune si frumoase, pâna ajungem la problema toaletei.

Cea nou construita a stat pâna nu demult inchisa. Un an a stat cu lacatul pe usa, dar i-au dat drumul acum vreo doua saptamâni. E bine si asa, insa mersul la toaleta se face cu program. Se deschide pe la 8 dimineata si se inchide la 8 seara.

Adica, exact ora când parcul se umple de oameni in cautarea aerului mai racoros. Halal treaba! Am vazut ca si in Parcul Cancicov e la fel. Daca iesi seara in cautarea racorii, nu mai ai unde merge la toaleta dupa ora 20. Probabil nu exista personal de intretinere, dar o solutie ar trebui totusi gasita, fiindca e anapoda ce se intâmpla.

Mihai Istoc