Din nefericire aceasta este situația de la noi.. Vreau sa va prezint situația în care au ajuns pietonii care frecventează Calea Moinești, în dreptul Pambac-ului. Cred, ca majoritatea cunosc vulcanizare ce se afla vizavi. După cum bine știm, sezonul schimbări anvelopelor o început în forță, precum și în acest loc.

Dar de la a încerca să îți prestezi serviciul pana la a deveni nesimțit este linie subțire. În cursul săptămânii trecute ma îndreptăm spre noul Dedeman pe jos și pe ce ma apropiam mai tare de vulcanizare se vedea cum este parcata o mașină pe întreg trotuarul. Harnic, lângă mașina mașina se afla un muncitor ce începuse procesul de schimbare a cauciucurilor, ce se aflau și ele lângă mașina blocând și ele inclusiv circulația. Nevoit fiind, am coborât pe partea carosabila pentru a-mi continua deplasarea.

Pe moment am înțeles ca nu are un alt loc pentru acest lucru cei de la vulcanizare. La întoarcere de la Dedeman, având o cutie masiva în brațe, era în continuare o alta mașina, de data aceasta era una mai micuță pe lângă care se putea circula, dar ce sa vezi?! Unul. dintre muncitori era foarte implicat într-o discuție cu un client, cred, nu sunt sigur, despre câștigurile dumnealui din acea zi.

Când am ajuns în dreptul lui, am fost nevoit sa ma opresc și sa îl atentionez pentru a ma lasă să trec, făcând o fata de parca as fi greșit ca l-am întrerupt din discuție. Am revenit în acea zona la 2 3 zile, și la fel aceeași problema, dar de data asta am făcut și o poza ca să înțelegeți.

Am uitat sa menționez și ca, clienți acestei vulcanizari parchează în stația de autobuz, forțand astfel ca autobuzul la rândul lui sa blocheze banda 1 la oprirea în stație și tot prin acea zona prin doua lemne puse se face urcarea autovehiculelor pe trotuar
P.C.