Un loc de joaca asa cum ne-am dorit

Locuiesc in zona Narcisa si cum nu am alta varianta de a-mi petrece timpul liber cu cel mic, ne ducem destul de des la locul de joaca amenajat in fata restaurantului Aviatorilor. Multa vreme ne-am dat in leaganele darapanate din vechiul parc, pentru ca locul era animat de copii, iar baietelului meu ii placea acest lucru.

Apoi, dupa o vreme, am auzit ca parculetul se va moderniza. Au trecut luni si chiar poate ani de asteptare, iar in final ne-am vazut visul implinit. Locul de joaca a fost refacut, leaganele vechi au disparul, iar in locul lor au aparut altele noi, mai viu colorate si, implicit, mai frumoase.

Parcul de joaca a fost apoi imbogatit cu acele umbrare sau foisoare, iar cei pasionati de jocul de carti, table sau sah si-au gasit linistea acolo. Problema este insa mizeria pe care acestia sau altii o lasa in urma lor. Si când spun acest lucru ma refer la gramezile de coji de seminte si la pet-urile aruncate la voia intâmplarii.

Fac un apel la bacauanii care frecventeaza aceste locuri sa aiba mai multa grija de locul de joaca. Primaria l-a amenajat pentru noi toti si cred ca fiecare dintre noi s-ar simti mai bine intr-un spatiu curat, nu doar nou.

Pentru parinti, locul de joaca este un proiect drag sufletului, este locul unde isi petrec mare parte din timp alaturi de cei mici. Haideti sa avem mai multa grija de lucrurile noastre!

Ilinca Tomozei