Unde este Serviciul Public?

Va scriu pentru ca sesizarile mele catre organele competente nu au primit niciun raspuns. Stau in centrul orasului, pe strada din spatele Casei Modei, unde sunt si proprietari ce au câini, foarte multi câini in curte si il lasa sa iasa in strada, unde ataca trecatorii.

Sunt una dintre victimele lor. Am avut noroc de pantalonii grosi si de „lenea” unui câine de a-mi zdrobi genunchiul. Chiar daca chiriasii (banuiesc) de acolo fac parte dintr-o etnie (nu o specific pentru a nu jigni literatura si limba româna – nu am auzit/citit romaniada, ci „Tiganiada), nu inseamna ca aceste patrupede trebuie lasate sa faca ce vor, la bunul lor plac. Legea este valabila pentru toti.

Cum sunt fortati sa respecte legile din Germania si alte state membre UE, asa ar trebui sa li se impuna si in România. Daca era un copil in locul meu? Eu tocmai ma intorceam dupa ce-l dusesem pe al meu la scoala.

Câinii umbla fara probleme printre copii, printre noi toti, cam peste tot in oras si pe Mioritei, Stefan cel Mare, in centru, la Gara, la Letea, in Parcul Cancicov, in Narcisa. Au intrat in concediu cei de la Servicii Publice?

De ce mai platim taxe in acest oras? Adapost avem, lege exista, salariati avem, dar Bacaul este plin de maidanezi…Unde sunt salariatii care ar trebui sa ii strânga? De ce nu ies pe strazi? De ce e atât de multa nesimtire?! Sunt revoltat! Sunt un cetatean al municipiului Bacau si al Europei civilizate si … am drepturi.

Gheorghita Anton