Unde sunt banii nostri?

Retinerea primarului Romeo Stavarache si a “locotenentilor” sai Goian si Cenusa ma face sa cred sau, mai bine zis, sa sper ca, in curând, vom afla si noi, bacauanii, unde s-au dus de fapt banii nostri. In special cei destinati, chipurile, sportului bacauan.

Desi a pozat mereu intr-un sustinator al sportului, Stavarache a fost si este, de fapt, groparul sau. A ingropat echipe si bani, bani multi, banii nostri! A ingropat stadionul, a ingropat-o pe FCM Bacau, pe care mai intâi a retrogradat-o, iar apoi nu a miscat un deget pentru a-i prelua palmaresul, culorile si locul in divizie, desi Sechelariu se oferise sa le cedeze gratuit.

Lui Stavarache nu i-a pasat si nu-i pasa de suporteri, asta este adevarul, oameni buni. Asa cum nu i-a pasat vreodata nici de sportivi.

Stiu sigur ca jucatorii si antrenorii care erau la FCM Bacau in 2010, atunci când Stavarache a dictat retragerea echipei din campionat, s-au judecat ani la rând pentru a-si recupera drepturile. Desi unii dintre ei au avut câstig de cauza in instanta, n-au vazut nici pâna azi niciun ban.

Ca sa nu mai vorbesc despre fetele de la handbal, ajunse si ele in aceeasi situatie dupa desfiintarea echipei CSM 2010… Plus toate finantarile dubioase pe Legea 350, care, sunt sigur, fac sau vor face obiectul cercetarilor celor de la DNA: Sport Clubul lui Goian, Arena 2011, Victoria, Palestra, Nautica si toate celelalte.

Peste toate se afla, insa, Top Sport, asociatia condusa de cumatrul lui Stavarache, Titi Apostol, prin care s-au “invârtit” milioane de euro destinate, vezi Doamne, echipei de handbal masculin Stiinta. Bani multi, foarte-foarte multi, rezultate ZERO. Dupa rezultate ZERO, a venit, iata, si momentul ZERO, in care vom afla, in sfârsit unde au ajuns de fapt banii nostri.

Suporter FCM