UNDE SUNT SCAUNELE, UNDE SUNT BANCILE DIN FATA CABINETELOR ???

Va aduc la cunostinta ca, in fata cabinetelor din cadrul ambulatoriului NU EXISTA NICI UN SCAUN , cat vezi cu ochii, pe nici unul dintre cele 3 coridoare, scaune pe care pacientii sa poata sa astepte civilizat, in fata usilor de la cabinete.

In fata cabinetelor de CARDIOLOGIE si de NEUROLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, acestea sunt cateva dintre cabinete, dar au disparut scaunele si bancile cam de peste tot, mai exista in prezent, pe ici pe colo cate un scaun, unde se prezinta pacientii bolnavi de inima, maladii grave, pacientii cu accidente vasculare cerebrale, maladii grave, mai sunt si pacienti cu handicap grav………… nu exista nici un scaun.

Inteleg ca au un hol de asteptare, dar NU este in zona, prin urmare nu exista posiblitatea sa astepti la rand in asa mod ca sa poti sa iti vezi afisat numarul bonului de ordine, in plus, trebuie sa urci si sa cobori etaje de la sala de asteptare pana la cabinetele de la etajul I.

Va rog sa verificati aspectul si sa se sesizati conducerea Ambulatoriului SJU Bacau despre acest aspect administrativ, deoarece eu nu am reusit, programul cu publicul la secretariat, fiind intre 8.30-9.00. Eu am fost dupa bonul de ordine la cabinetul de neurologie, am un accident vascular cerebral in antecedente, si am fost nevoita sa ma intorc acasa, deoarece sunt insotita in permanenta de fiica mea pe care nu o pot lasa singura acasa,, fiica mea fiind persoana cu handicap grav.

Noi avem si alte boli, de ex, fiica mea are artroza genunchi, se deplaseaza greu, urca si coboara scarile cu dificultate, eu am probleme grave cu coloana si, de cate ori asteptam la cabinetul de neurologie, pana acum, cate 5-6 ore, macar era un loc pe care sa te asezi ca iti astepti randul.

Consider ca aceasta conducere manifesta un dezinteres total fata de pacienti sau intentioneaza sa ne elimine pe cale naturala din sistem, deoarece este ff posibil sa faci si un atac de inima si un alt accident vascular daca astepti cate 5-6 ore in picioare la usa cabinetelor. Va sesizez aceste aspecte deoarece sunt constienta ca pacientul roman este foarte docil si chiar daca este afectat de ceva, la modul direct, nu va sesiza niciodata astfel de deficiente administrative, chiar daca moare in fata cabinetului, dar eu am in vedere si interesul fiicei mele.

Pe scurt, intrebarea mea este, UNDE SUNT SCAUNELE, UNDE SUNT BANCILE DIN FATA CABINETELOR ???

Cu deosebita consideratie,
Gaftoniuc Dorina-Margareta
pacientă la Ambulatoriul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau

30.08.2018, ora 10.40