Viata unui om = Viata unui caine !?

Nu este pentru prima data cand in cadrul acestei rubrici este semnalata problema cainilor fara stapan ce sunt mai peste tot in oras.

Intradevar, nu este o situatie ce se poate rezolva peste noapte…dar am dori sa vedem imbunatatiri, mai ales ca in zonele in care au fost semnalate probleme fiindca cainii se plimba in continuare nestingheriti nu s-a intamplat nimic.

Mai mult, stim ca apropierea anotimpului rece nu face decat sa acutizeze problema.

Chiar ieri am trecut pe langa Teatrul de Vara – Aleea Parcului si prin parc, si fiind o mama ce plimba un copil in carut, am inceput sa ma gandesc in toate felurile cum as putea actiona in cazul in care ma ataca cainii. Altfel spus, nu era vorba doar de 1, ci de minim 3 caini mari…

Intreb si eu Autoritatile responsabile…cu ce gresim noi cetatenii (fiinte umane)..ce platim taxe si impozite..sa fim atacati de cainii vagabonti (animale) ? In cazul in care s-ar intampla o tragedie cu un copil (asa cum a fost in Bucuresti)…ce facem ?…sau atat timp cat nu se intampla copilului propriu…nu ne intereseaza ?

In plus, iubitorii de animale fara stapan…ar tb sa le ia acasa, sa le creasca, nu sa le arunce mancare pe fereastra, provocand adevarate haite si focare de infectie.

Si aici, Autoritatile locale sunt ca si inexistente.

Matei A