Bacau- orasul abandonului si al neputintei

Urmaresc de mult timp rubrica si salut initiativa de a ne da sansa sa ne spunem ideile si poate chiar ofurile aici! Stiu , voi atinge o problema putin spus sensibila care a impartit de mult timp tara asta in doua tabere , si anume animalele de pe strazi.

Nu vreau sa tin morala sau sa o iau cu mii de teorii si alte lucruri. Vreau doar sa intelegeti ca acele animale nu au ajuns singure pe strazi! Eu personal am salvat zeci poate chiar sute… in stari grave… unele cazuri au necesitat eutanasiere…de pe strazile Bacaului… fizic si psihic aceste cazuri ne epuizeaza… de financiar nu mai vorbim…

Rugamintea mea este ca oamenii sa inteleaga ca sterilizarea este cel mai mare si important pas pe care il putem face pentru a nu mai exista animale pe strazi , fie ele pisici sau caini… Acest gest poate incepe cu propriul animal din curte/ casa/apartament. Nu numai ca nu vor mai aparea pui nedoriti de care foarte multe persoane se descotrosesc la ghene si prin parcuri sau chiar sub geamul meu… ci si pentru sanatatea animalului propriu si pentru sanatatea mea si a noastra in general… pentru ca acel caine nu va mai fi o sursa de pui de aruncat in strada…

Majoritatea cabinetelor din Bacau practica preturi bune pentru sterilizarea animalelor si chiar si pentru cele fara stapani sunt costuri reduse. O alta posibilitate este sa apelati la o asociatie de protectie a animalelor din oras , care v-ar putea indruma catre un cabinet unde puteti sa va sterilizati animalele.Va rugam!

Pentru siguranta, sanatatea noastra a tuturor cetatenilor fizica si psihica-pentru ca da… de multe ori suntem cu psihicul la pamant…epuizati din toate punctele de vedere cand intr-o zi obisnuita primim cel putin 3 apeluri urgente cu cate cel putin 5 pui abandonati te miri unde- pentru sanatatea dumneavoastra dar si a animalului dvs. STERILIZATI ANIMALELE!