Politia Locala – Piata Centrala

Buna ziua

Subscriu doar in mare parte cu ceea ce a scris acum 2 zile un cititor al ziarului, despre faptul ca acum in Piata Centrala este mai liniste, nu mai sunt cetateni de etnie rroma care sa te roage la orice colt sa cumperi tigari, etc.

In primul rand as dori sa semnalez faptul ca noi suntem multumiti cand vedem ca lucrurile “se misca”, dar de ce vedem intotdeauna efectele si nu cauza ? Politia Locala de ce nu si-a facut treaba inca de la inceputuri ? Trebuia intai sa se tolereze astfel de activitati si apoi sa se incerce sa fie eradicate (cand deja este mai dificil ) ?

Nu stiu daca cititorul dvoastra este cetatean care locuieste in zona Pietei Centrale sau era doar in trecere, dar la o privire mai atenta lucrurile nu sunt chiar cum par. Poate singura schimbare acum in Piata Centrala este faptul ca datorita perioadei in care suntem (proviziile au fost facute) nu mai sunt atatia de multi vanzatori, implicit cumparatori chiar pe orice trotuar si spatiu liber, dar in rest este acelasi haos a masinilor ce sunt parcate oriunde/oricum de lumea ce aprovizioneaza sau se aprovizioneaza, a taxiurilor ce parcheaza cum si unde doresc.

Mai mult, zona din fata Bisericii Sf. Nicolae, este din nou impanzita de masini “de vanzare” ce stationeaza GRATUIT in locurile de parcare, fara ca acestea sa fie sanctionate de catre Politia Locala. A fost o perioada cand s-a actionat in acest sens, dar acum totul a revenit “la normal”.

Cat despre lucratorii Politiei Locale, cei ce au in subordine Piata Centrala sunt aceiasi de cativa ani buni. Nu ar trebuit sa existe un schimb intre personal si pentru alte cartiere? Poate daca sunt atat de familiarizati cu peisajul, nu mai fac bine distinctie intre ceea ce este si ceea ce ar trebui sa fie de fapt.

As avea rugamintea sa fie publicat acest articol, din pacate situatia din Piata Centrala se perpetueaza sau se rezolva doar in aparenta, in ciuda declaratiilor ce au mai fost date de catre Autoritatile Locale.

Va multumesc