Băieții dăștepți la raport

Îmi pică astăzi sub ochi ceea ce vrea deputatul M F să știe băcăuanii că a făcut el pentru ei. M-a luat așa o răvășeală prin stomac de numai numai! Palavre, domnilor, că a fost el prin nush ce comisii, că a fost pe la vreun minister, că a luat cuvântul în plen…
„Un plan, un obiectiv comun, un viitor verde” …. Ce plan, ce viitor? Tăiem păduri și punem în loc doar trei puieți pentru poza ce dă bine? Vin urșii și celelalte lighioane în buricul satelor și orașelor de hămesite ce-s!Asta, da obiectiv!
„Suntem datori să le oferim copiilor noştri un viitor în care speranţa să fie cuvântul cheie!” Care viitor, nenicule? Speranță le trebuie? Nu, au nevoie de investiții în condiții bune de pregătire, de legarea studiilor de piața muncii!
„Propunerea legislativă privind modificarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor”.Dacă citim art. 41, 42, 44, 45… numai bani și facilități ce li se cuvin vom descoperi!
„Principalele probleme cu care se prezintă cetățenii la audiențe sau pe adresa de mail a cabinetului meu în perioada decembrie 2020-noiembrie 2021 au fost: veniturile mici, calitatea drumurilor din județ, sprijinul pentru creșterile de prețuri, mai ales la energie, nevoia de racordare la gaze, canalizare. ” Serios? Și s-a schimbat ceva în acest sens? Au năvălit peste oameni scumpirile, mizeria, taxele mărite, dau cu mașinile în aceleași gropi, stau la cozi la ghișee…
Ceea ce a omis domnul deputat să prezinte sunt sumele de care a beneficiat din banii românilor în tot acest timp: salarii, diurne, chirie, telefon, mașină, șofer…tichete. Cât consumă dânsul într-o lună ia un agricultor, un miner, un profesor, un pensionar în … ani!

Ko