Aerostar s-a lansat pe piata imobiliara?

Bacaul vorbeste IMOBILIARE AEROSTAR 2

Cel putin cu impresia aceasta ramâi dupa ce parcurgi pe jos zona pietonala dintre strada Henri Coanda si unitatea militara de aviatie, de pe calea Republicii. Zilele trecute am avut treaba in zona si in timp ce visam la treburile mele lasând in urma casa dupa casa, câteva placute informative montate pe garduri mi-au atras atentia.

Este vorba despre imobilele cu numerele 132 si 122 de pe strada Republicii, pe al caror gard scrie ca terenul si cladirile de pe acesta se afla in proprietatea Aerostar. Prima data mi-am zis ca cine stie ce achizitie profitabila o fi la mijloc, insa, dupa câtiva pasi, am dat cu ochii de un alt teren si o alta constructie. Nimic de zis, terenurile erau curatate, disparusera balariile atât de specifice celorlalte curti si totul parea sub control.

Pentru mine, e o simpla observatie, insa, ma gândesc ca pentru dumneavoastra poate constitui un subiect. Si pornind de la aceasta presupunere, cred ca ar fi bine ca societatea in cauza sa preia tot terenul din vecinatatea sa, pentru ca tare sunt inestetice casele darapanate care marginesc E 85.

Dealtfel, cred ca aceasta orientare permanenta a managerului de la Aerostar catre piata (fie ea si cea imobiliara) a facut ca societatea sa supravietuiasca in toti acesti ani, sa aiba profit si rezultate notabile.

Laur Gaspar