In „Groapa”, ca dupa razboi

bacaul vorbeste in Groapa (3)

Se vede ca sportul bacauan e la pamânt, ceea ce e mare pacat. Dar, n-avem ce face, asta a dorit administratia si cei care cica raspund de judetul asta. Stadionul e cum e (mai mult nu e, decât e), la fel ca si echipa de fotbal care, fara a mai avea sprijin din partea municipalitatii, a disparut in cine stie ce liga.

Si ceea e in jurul stadionului cam la fel. E in paragina tot. Nu inteleg de ce primaria nu se gândeste sa-i redea valoare zonei sportive din Bacau, sa traga lumea la competitiile sportive de orice fel, inclusiv asigurând locuri de distractie, de divertisment. Parculetul copiilor e…dus, e istorie, nu cred ca va mai fi ceva asemenea acolo.

Tot asteptam sa se intâmple ceva cu locul asta. S-a incercat ceva prin zona bazinului, o reamenajare in sictir. Totul pare neingrijit, uitat definitiv. Si de autoritati si de bacauani care, in afara de un bâlci (sic) de hramul orasului, pe acolo nu se intâmpla nimic tot anul.

Mai era ceva aglomeratie, aha, pe când se faceau tot felul de târguri (când Camera de Comert se ocupa cu asa ceva, dar am inteles ca nu se mai intelesese cu conducerea DJTS care detinea spatiul salii de atletism. E jalnic in toata zona.

Pâna si scarile care urca din „Groapa” spre Stadionului sunt…transeee, gauri de obuze…Oameni buni, ocupati-va de zona asta, altfel o sa va judece copiii si nepotii. Daca va pasa de judecata lor…

Claudia Iorga-Niculescu