ALEEA PARCULUI, ZONA IN CARE POTI FI UCIS DE MAIDANEZII “CU PILE”

Citesc de mult timp acest ziar si imi pare bine ca dati sansa si bacauanilor de a-si spune parerile. Va voi spune ceva trait pe propria piele.

Am locuit o perioada pe Aleea Parcului 30, scara B si, inca din prima seara in care am venit acolo am fost atacat de o haita de 10-15 caini, chiar in fata scarii. Rezultatul- o sperietura grava si o vizita la “Urgente” impreuna cu cineva care a fost muscat de picior. Desigur, a doua zi am sunat la 0234- 524024 si la 0234-984, adica la Primarie, pentru a sesiza problema. Stiti ce mi-a spus doamna de la Spatii Verzi?! A spus ca intelege supararea mea, dar ca nu poate interveni acolo, deoarece acei caini sunt protejati de o doamna din bloc si ca nu poate sa spuna mai multe. Mai mult decat atat, mi-a spus ca problema e stiuta si de primar, deci degeaba sun la Primarie!

Dupa discutia aceasta, am intrat in vorba cu vecinii si am urmarit problema si mi-am dat seama ca acei caini sunt hraniti cu resturi aduse zilnic de o doamna “cu pile” la Primarie, doamna care locuieste la etajul 4 si care are sot in nu stiu ce structura de politie. Practic, acei caini sunt hraniti in fata blocului sau in spatele Restaurantului Green Park si, din acest motiv, cei care intra in acel perimetru ALEEA PARCULUI 30- PARCUL CANCICOV-GREEN PARK pot fi atacati si chiar ucisi de caini. De asemenea, in multe nopti de iarna, aceasta doamna aduce 10-15 caini pe scara blocului, formand un adevarat focar de infectie! Nu stiti ce miros e acolo uneori…

Va scriu aceste randuri deoarece am citit intamplarea baiatului atacat de caini, acum cateva zile, prin dreptul intrarii in Parc de la restaurant. Asa cum el a fost atacat de 10 caini, asa am fost atacat si eu si alte sute de persoane in ultimii ani, fara ca Primaria sau Politia Locala sa intervina!

CA O PARANTEZA, DE CE EXISTA POLITIA LOCALA? Doarme pe banii nostri- piata centrala e plina de “tigari, tigari”, fiecare tomberon are familia sa de boschetari, pe centru din 10 in 10 m intalnesti un cersetor, iar unele doamne fara alta ocupatie hranesc caini pe domeniu public de ani de zile, punand in pericol vietile tuturor! Ca sa nu mai spun de nesimtirea posesorilor de animale de companie care nu curata mizeria facuta de caini… CE FACE POLITIA LOCALA IN ACESTE SITUATII SEMNALATE DE SUTE DE ORI?! INTOARCE CAPUL! SI TOTUL PE BANII NOSTRI!!! CA SA NU MAI ZIC DE PRIMAR, CARE S-A DOVEDIT A FI O CATASTROFA IN TOTI ACESTI ANI…

REVENIND LA SUBIECT va pot spune ca toti cei care sunt atacati in acel perimetru sunt victime ale cainilor ocrotiti si hraniti de aceleasi persoane, niste doamne total inconstiente, cu un comportament cel putin anti-social.

Stimati domni din Primarie si Politie Locala, in aceasta zona risti sa fii ucis de caini si asta cu “binecuvantarea” autoritatilor locale!

Si astazi, dupa sute de oameni ajunsi la URGENTE si dupa zeci de sesizari, situatia a ramas la fel. Doamnele din acea zona hranesc in continuare caini in fata blocurilor sau in preajma Restaurantului Green Park, zona a ramas un focar de infectie, iar bacauanii care au ghinionul de a trece pe acolo pot fi in fiecare zi victime ale maidanezilor “cu pile”! De asemenea, acei caini pot migra spre alte zone ale Parcului, atacand pe cei care au iesit la o plimbare.

Dormiti in continuare, domnule Stavarache Romeo- dormiti in continuare domnilor din Politia Locala! Mizeria si bataia de joc continua, pe banii nostri si cu aprobarea autoritatilor locale!

Poate ca e nevoie sa moara un copil ca sa va treziti…

Mihai Simon, fost locuitor pe Aleea Parcului 30