SCRISOARE DESCHISA PENTRU PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN BACAU, DRAGOS BENEA

Buna ziua,

Avand in vedere faptul ca aceste situatii reprezinta o bataie de joc la adresa tuturor bacauanilor, va scriu urmatoarele randuri, amintindu-va faptul ca noi, bacauanii, v-am votat si faptul ca noi, bacauanii, suntem platitori de taxe si impozite si nu mai vrem sa fim tratati in bataie de joc! Va adresez dvs aceasta scrisoare, deoarece aceste institutii se afla in subordinea CJ Bacau. Totusi, mentionez faptul ca ar trebui sa existe o colaborare intre CJ, Primarie si Politia Locala pentru a se rezolva aceasta problema care ne tine de ani de zile in mizerie.

1. De ani de zile, curtea spitalului este plina de caini fara stapan, care au transformat acel loc in teritoriul lor. Acesti caini sunt hraniti DE ANI DE ZILE de niste doamne doctor sau asistente, care, in felul acesta, isi bat joc de vietile bolnavilor care au ghinionul de a ajunge acolo sau chiar de vietile celor care vin in vizita sau care pur si simplu sunt in trecere prin zona.

Aceste doamne iresponsabile, unele cu peste 20 de ani experienta in medicina, isi manifesta dragostea fata de caini intr-un mod total mizerabil- la propriu si la figurat- punand in pericol vietile bolnavilor si obligandu-i sa fie vecini cu niste animale PURTATOARE DE BOLI, care pot agrava oricand sanatatea si asa vulnerabila a celor internati acolo.

Din pacate, Primaria si Politia Locala stiu de acest fenomen de ani de zile, au aparut si filmulete pe internet, dar degeaba- CURTEA SPITALULUI ESTE IN CONTINUARE PLINA DE CAINI, LA FEL CA MULTE ALTE CURTI DE INSTITUTII, FIRME SAU SCOLI DIN BACAU, LA FEL CA MULTE ALTE ZONE DIN MINUNATUL NOSTRU ORAS CARE A DEVENIT O MIZERIE!

Sa ai curtea spitalului plina de caini mi se pare prea de tot!!!

2. Curtea Bibliotecii Judetene (din Parcul Cancicov) este, de asemenea, populata de caini adapostiti si hraniti de ANGAJATELE BIBLIOTECII!!!

Domnilor, a iubi cainii nu inseamna a pune in pericol vietile a mii de oameni care intra in acele curti de institutii publice! Sa iubeasca maidanezii in curtea caselor lor, nu in curtea Spitalului sau a Bibliotecii, locuri publice!!!

De ce permiteti o asemenea mizerie de ani de zile?!!!?

C.C.