Arta atentatoare

Sunt un consumator de arta si apreciez manifestarile ce ofera ceva placut ochiului intr-un cadru organizat si decent. Oricât „talent” ar oferi un graffer, manifestarile lui pe toti peretii mi se par un atentat la bunul simt.

A reabilita fatada unei cladiri sau a unui bloc implica cheltuieli masive si asta nu se face in fiecare an. Vremurile sunt grele si sacrificiile pe masura. Iar, când totul pare ca intra in normal, apare brusc un mizgalici lovit „astral” de talent si-ti face praf munca, sacrificiile si banii. Toata aceasta „arta seamana mai degraba cu un scuipat pe o icoana.

Mizerabila manifestare si multa lipsa de educatie si respect. Cu ceva timp in urma, facând o plimbare mai nocturna, la un loc mai umbros, am dat peste un „talentat” ce-si desavârsea opera. Dupa discutia „amicala” purtata cu impricinatul si finalizata cu o mâna in ghips si un cap bandajat, flacaul a renuntat definitiv la aceasta „arta”. Probabil ca daca autoritatile nu isi vor face datoria, imi voi relua plimbarile…