Azi Romania nu mai este a noastra ci este doar a lor, a haimanalelor

Ieri seara ,spre surprinderea mea ,am avut ocazia sa asist in direct la o revelatie suprema asupra prezentului pe care il traieste azi Romania de catre Emil Hurezeanu . Dupa vremurile cind o luase serios razna pe platourile Relitati Tv si batea coclaurile cu niste analize si puncte de vedere parca venite de pe alte sisteme solare si parada de adevaruri brusc descoperite de catre Emil, despre Romania actuala si inexistenta statului de drept, a reusit sa ma lase fara replica . Probabilitatea puneri in discutie a adevarurilor spuse la ceas de taina aseara ,de catre Hurezeanu nici nu se ia in considerare.

Recentele evenimente ale caror principali actori sunt inscaunatii dintotdeauna ,mixtul ciudat ce numai pe la noi si la maimute se poate gasi si anume mixtul intre ”omul de afaceri ” si politician ,care pune mina pe friiele unei bucati bune din tara numita Romania . Zilele astea avem dovada ( daca mai aveam nevoie de asa ceva ) faptului ca in 25 dec 1989 prin acceptarea acelui simulacru de proces, ne-am semnat singuri statutul de viitori sclavi ai acestor haimanale .

Cu cit saracim mai mult ,cu atit devenim mai prosti si implicit mai legati de ”firmitrurile” imprastiate generos de catre acesti ticalosi. Avem dovada vie si in direct ,aproape ora de ora, la cit de umili, prosti si ignoranti am ajuns sa fim . Avem sub ochii nostri zilnic ,entitati asemeni lui Mazare si continuam cu un elan masochist demn de toata admiratia sa perpetuam specia respectiva parca catre eternitate .

Sunt curios pina cind o sa continuam sa raminem tacuti ,prosti si lasi ,permitind aratarilor astora ,catarate pe spinarile noastre sa ne inconvoaie tot mai mult pina o sa ajungem la statutul de triritoare ( daca nu am si ajuns acolo) .Nimeni nu ma poate contrazice ,ca azi Romania mai este a noastra ,a platitorilor de impozite si taxe de tot felul si nu a lor, a haimanalelor . Care cu un tupeu ce pe zi ce trece este tot mai mare, transforma tara asta locuita de armate de prosti ,in primul stat oficial mafiot din lume .

Anomalia aia cu ochelari ,ce-si spune si prim-ministru ,inginfat de o mie de ori mai tare decit alta anomalie ,numita azi prin mila lui Doamne -Doamne si detinutul Adrian Nastase,face dovada complicitatii si conlucrarii zilnice dintre statul dovedit mafiot si haimanalele respective . Am ajuns azi la 24 de ani , de cind am ciuruit un balaur ,sa constatam ca au aparut sute ,mii ,de balauri si ca suntem doar niste animale ce-si schimba statutul din patru in patru ani doar pentru citeva zile ,cit dureaza campania electorala, ca apoi sa revina la statutul de rob ,sclav ,entitate platitoare de biruri , ca hoti asemeni lui Mazare sa poata exista si domni . Pa si somn usor Romania ,EI inca veghiaza ca tu sa fi asa cum vor EI……

Dan Petrescu