Au crezut ca locuim in Sahara

Locuiesc pe strada Energiei, unde au fost pavate trotuarele si aleile. Din pacate, in loc sa aduca imbunatatiri prin realizarea acestor lucrari, autoritatile ne-au creat probleme. La blocul 33 (sc. C si D), bl.35 (sc. C si D), bl. 37 (sc. A si B), aleile pavate sunt cu 15 – 20 de centimetri peste nivelul intrarii in scara.

Din cauza asta, când va ploua toata apa se va aduna in holul blocului. Poate au crezut ca locuim in Sahara! Nu numai ca ne va intra apa in apartamente si ne va face pagube, dar vom fi expusi si riscului unor accidente.

Din cauza diferentei de nivel, un batrân care merge in cârja sau un copil care nu observa ca in fata usii aleea coboara brusc poate sa lunece si sa-si fractureze oasele. Trebuia ca aceasta diferenta de nivel fata de strada sa fie rezolvata la intrarea pe alee, ca sa fie mai vizibila, nu in fata usii. Se imprastie banii in loc sa se faca lucrari de calitate, asta e concluzia noastra.

Am incercat sa vorbesc cu un angajat al Primariei Bacau, dar mi-a spus sa nu-l mai sâcâi cu telefonul. In situatia asta, nu am de ales: ma adresez autoritatilor prin intermediul dumneavoastra, poate asa nu se vor mai simti sâcâite.

Radu Dughiri, Bacau, str. Energiei, bl. 33