Cât mai îndurăm găurile, gropile și tot neamul lor ?!

Am tot sperat în ultimele luni, cât timp vremea a fost deosebit de bună, că cineva va include și strada Ștefan cel Mare în proiectele de reabilitare. Suprafața carosabilă este de toată jena. Gâlme, denivelări, găuri la fiecare metru. Situația trotuarelor este și mai jalnică.

Betonul turnat înainte de ’89 a crăpat urât și s-a scorojit și găurit din cauza atâtor ierni și ploi la care a fost supus. Din păcate, zonele cu probleme, cum sunt acestea, sunt uitate iar zonele centrale ale orașului, ce nu arătau chiar așa de rău și poate nu aveau atâta nevoie de un “aer nou” sunt modernizate. Nu e rău, apreciez că se face, dar de ce mereu în aceleași locuri ?!

Poate că nu aș fi scris acest articol dar m-au tras de mânecă câteva vecine ce au copii mici și care sunt extrem de nemulțumite de faptul că nu își pot plimba micuții în liniște în cărucioarele pentru bebe pentru că sunt zdruncinați din toate părțile. Și dacă nu m-ar durea picioarele îngrozitor atunci când merg prin zonele cu pricina cu încălțăminte cu talpa subțire, aș fi tăcut.

Poate se gândește cineva și la amărâții din zonele periferice ale orașului și nu nu numai la strada menționată, ci la multe altele din oraș.

Dan Bitire