Autobuzul electric, incotro?

Dom’le, multe discutii in ultima vreme cu autobuzul asta de a circulat prin Bacau. Am avut si eu curiozitatea si am facut o plimbare. Silentios, n-am ce spune. Am citit in ziarul Desteptarea despre caracteristicile tehnice.

Gura lumii e sloboda si nu o va inchide nimeni niciodata. N-oi fi eu cel mai priceput din lume la acest capitol, dar sigur asta e viitorul. Daca Transport Public va reusi sa faca acest efort financiar pentru achizitionarea de autobuze electrice va fi foarte bine si pentru oras, si pentru noi cetatenii. Si spun asta in primul rând din punct de vedere al mediului. Sigur o sa avem un aer mai curat. Dar când am citit de pret…

Cred ca va fi foarte greu, dar sper sa se gaseasca solutii, nu stiu cum, fonduri europene sau chiar contributia autoritatilor locale. Sau, nu stiu, alte variante. Ideea este ca autobuzele astea electrice sunt bune.

Nu cred ca le-au achizitionat altii degeaba. Si nu vrem noi sa fim in rând cu lumea buna? Poftim! Cred ca e un pas inainte. Cât despre „mireasmele” de prin autobuze, nu e treaba celor de la Transport Public. Fratilor, mai dati cu apa si sapun si nu mai ridicati pretentii când sunteti lipsiti de educatie elementara. Sigur, e valabil doar pentru cei „certati” cu igiena. In rest, numai de bine.

Cu respect,

Petru Anghelut