Alo, Domn’le Primar..mai sunteti la Primaria Bacau ???

…si nu este o intrebare retorica…ci chiar foarte directa !!!

Tot ceea ce pot sa constat inca de la inceputul anului trecut…este ca orasul Bacau se afla intr-o continua degradare din anumite puncte de vedere… chiar daca sunt si situatii in care s-a mai recuperat.

Oricum, din pagina acestei sectiuni… si din impresiile multor altor cunoscuti rezulta ca cele mai importante situatii ce trebuiesc rezolvate cu maxima urgenta sunt urmatoarele :

– CAINII VAGABONZI… atat timp cat la orice pas sunt puse in pericol vietile cetatenilor, in special ai copiilor… nu cred ca mai putem vorbi de drepturile cainilor

– LIPSA PARCARILOR, dar mai rau decat atat..ocuparea abuziva a multor locuri de parcare de catre cei care au masini la vanzare…Da, stiu…am vazut din cand in cand Politia Locala blocand rotile…. DACA AR FACE-O IN FIECARE ZI.. s-ar colectat multi bani la bugetul local…deci, UNDE ESTE POLITIA LOCALA ??

– MIZERIA DIN CENTRUL ORASULUI: de ce se permite mancarea de seminte pe bancile din centrului orasului si aruncarea de gunoaie ? Cand suntem obligati la plata taxei de salubritate in valoare de 144 lei, eu am pretentia sa am un oras curat si nu imi permit sa fac asemenea lucru. UNDE ESTE POLITIA LOCALA, de ce NU se aplica amenzi ???

– acum 2 ani au fost asfaltate destul de multe strazi, ce acum au deja foarte multe gropi…s-au facut trotuare cu pavele..ce sunt pline de denivelari. Pentru mamele ce au copii mici, este o aventura sa mearga cu carucioarele…catre partea centrala a orasului. Doar in centru, pe trotuarele de granit se poate merge in siguranta, in restul orasului ai trotuare inalte, joase, pante facute prost, alte trotuare inca nu au pante…sunt locuri in oras unde exista numai scari…si devin inaccesibile !!!

– SOBOLANI IN PLINA ZI : intradevar am vazut si eu ziua in amiaza mare, pe strada Energiei plimbandu-se pe trotuar !!! BACAUL A AJUNS O GROAPA DE GUNOI ???

Bineinteles ca mai sunt si multe alte aspecte NEGATIVE …cat si altele POZITIVE..dar ati fost ales pt. a VEGHEA& CONTRIBUI la BUNASTAREA ORASULUI !!!

DATI-VA DEMISIA DACA NU SUNTETI CAPABIL !!!

NU VREM UN ORAS DE EV MEDIU !!!..catre care ne indreptam ..usor ..dar ..SIGUR

CETATENI AI ACESTUI ORAS: VA PLACE IN CE SITUATIE AM AJUNS ?

un cetatean al orasului Bacau