Bacau scufundat in intuneric

Locuiesc in zona ultracentrala a orasului aproape de Piata Tricolorului unde au loc adesea evenimente concerte ,etc. Nu locuiesc de mult in oras si de aceea am ramas neplacut surprinsa sa vad Casa Memoriala Vasile Alecsandri cum zace in ruina sub nepasarea autoritatilor. Intamplator blocul meu este situat langa aceasta casa dezafectata un foc de infectie amplasat chiar in inima orasului.

Vara in amurg sunt lilieci de diferite dimensiuni( am vazut chiar si de dimensiuni mari) deci este o “placere” sa vi in amurg pe aleile din fata blocului. Nu mai zic de miros si starea deplorabila.

Cred ca daca era amplasat pe Marasesti adica in vazul lumii cred ca era renovat si toate cele si nu cred ca nu sunt bani dar pur si simplu exista prea multa nepasare din partea primarului. Trecand peste acest aspect vreau sa va spun ca str Erou Gh Rusu este cufundata in intuneric , nu exista nici un stalp de iluminare functional.

Cum vi din piateta Casei de Cultura spre str Erou Gheorghe Rusu treci prin acel pasaj infect devenit wc ( eu daca as fi primar as pune paza 24 din 24) utilizat atat de boschetari cat si de unii “cetateni” .

Treci de pasaj virezi spre str Erou Gh Rusu iar mai apoi te scufunzi in intuneric….nu se doreste iluminarea acelei strazi deci te poti astepta la orice…..cineva sa iti dea in cap , un caine turbat sa te muste de picior etc…..asta e doar o imagine a orasului Bacau in 2015….oras european …..multumim Primariei Bacau !

Anonima