BACAUL E PLIN DE MAIDANEZI!!! Cine trebuie sa moara ca sa va treziti?

Acum cateva luni, doua angajate ale Bibliotecii au ajuns la Urgente, fiind nenorocite de caini in timp ce mergeau la munca, prin Parcul Cancicov. Pe 1 Decembrie, alte doua femei au ajuns la Urgente dupa ce au fost muscate de caini la 12 ziua, tot in Parc. De curand, o femeie a fost muscata cu bestialitate de caini pe Strada Vasile Alecsandri, cam pe langa intersectia cu Aleea Parcului. Se pare ca a avut noroc de un trecator, altfel ajungea la Morga, deoarece cainii au vrut efectiv sa o sfasie, fiind flamanzi.

Da, domnilor, din nou Aleea Parcului, din nou Parcul Cancicov, unde, de ani de zile, ignorati fenomenul si lasati pe unele doamne cu pile in Politie, gen DOAMNA ANCA DE PE ALEEA PARCULUI 30 SCARA B, ETAJUL 4 sa nenoroceasca o zona intreaga si pe toti cei care au ghinionul de a trece pe acolo. DE ANI DE ZILE SI DUPA ZECI DE ARTICOLE, RECLAMATII, SESIZARI, UNELE CHIAR LA POLITIE!!! Multumim Politiei pentru implicare!!! Are doamna pile si preferati sa nu va bagati si sa moara oameni in curand, din cauza asta!!! Multumim- LEGE SI ORDINE!!!

De asemenea, curtea Spitalului Judetean e plina de caini hraniti de…angajatele de acolo, desigur. Si curtea Maternitatii, la fel e plina de caini mari, frumosi, bine hraniti. Ati avut vreodata ghinionul de a ajunge in acele locuri?! Sau ati avut ghinionul de a trece prin Parcul Cancicov, pe aleea principala si sa va sara vreo 6 caini in fata din curtea Maternitatii?!? Domnilor, ce ziceti? Va faceti ca nu stiti? Cine trebuie sa moara ca sa va treziti?!!?

Ce facem cu cainii din aceste zone atat de bine stiute, dar ignorate de ani de zile?!!? Ce facem cu cainii de pe toate strazile Bacaului, de printre blocuri, de prin curti sau din incinta fostelor fabrici? Sunt cu sutele… Ce facem?

Asta e Bacaul- un oras in care e posibil sa mori mancat de cainii fara stapan! Domnilor candidati Necula, Luchian, ce faceti?!!? Domnilor din Primarie, ce faceti? Domnule Gritcu, cat timp mai dormiti?!!?

Poate si presa ar trebui sa scrie mai mult despre aceasta problema reala a orasului!

Bacaul e plin de caini, iar in unele zone e dezastru! Cat timp mai protejati pe unele persoane cu pile care hranesc caini printre blocuri?!!?

DOMNILOR, CINE TREBUIE SA MOARA CA SA REZOLVAM PROBLEMA CAINILOR FARA STAPAN?

Sa va voteze cainii, criminalilor!!!

Cristi I.