Bacaul- un focar de infectie arestat la domiciliu

Bacaul a ajuns sa fie un adevarat focar de infectie, cu peste 2000 de maidanezi care isi fac nevoile peste tot, cu alte sute de caini de companie care contribuie si ei zilnic la “curatenia” orasului si, mai nou, cu minunata avarie la apa.

Autoritatile locale, total nepregatite, dar si total nesimtite, ridica din umeri si isi bat joc in continuare de peste 100.000 de oameni. Primar nu avem- de fapt, nu prea am avut in ultimii 10 ani-, iar institutii publice avem doar pe hartie.

Cea mai mare nesimtire vine insa de la o institutie publica menita sa asigure sanatatea oamenilor- Directia de Sanatate Publica Bacau. Aceasta a interzis Primariei sa stranga maidanezii din oras, inca din martie 2014, iar rezultatul este unul catastrofal- 2000 de caini care musca zilnic oameni, care isi fac nevoile peste tot si care terorizeaza zi si noapte pe umilii platitori de taxe si impozite, care insa nu prea au drepturi in acest oras arestat la domiciliu! Acesti inconstienti de la “Sanatate Publica” sunt oare platiti sa transforme orasul intr-un focar de infectie, in care zilnic risti sa fii muscat sau sa iei boli de la sutele de haite de caini de peste tot…?!!? Pe acesti functionari publici de ce nu ii “musca” nimeni si de ce nu sunt “zburati” din acele fotolii caldute, de unde au ales sa-si bata joc de un oras intreg…?!!?

“Domnule Primar, de ce cainii fara stapan sunt din ce in ce mai multi in orasul nostru? De ce am ajuns sa ne fie frica sa mergem la plimbare cu copiii in parc?
In jurul bazinului de inot si a salii de atletism sunt mai multe haite de caini maidanezi care devin deseori agresivi, iar copiii nostri, ai bacauanilor, pot fi muscati atunci cand merg la antrenamente. Multi dintre acesti micuti sunt viitorii campioni, dar din pacate ,pot fi si viitorii pacienti ai spitalelor. Trebuie sa se intample o tragedie ca cea din Bucuresti ca sa luati masuri?
Sper sa se rezolve cat mai repede aceasta problema si copiii nostri sa mearga fara frica pe strazile din Bacau! Multumesc.” (Liliana Zediu)

“-Cand vom avea din nou apa potabila ?
-Cand vor fi stranse haitele de maidanezi ?
-Cand se vor opri taierile de copaci ?
-Cand vor fi plantati copaci in municipiu ?
-Cand vor fi dati afara incompetentii/hotii din Primarie ?
-Cand va fi Bacaul un oras normal ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns !” (Pyramidon Tescaresku)

Aceste mesaje reprezinta doar cateva dintre strigatele bacauanilor, care zilnic sunt calcati in picioare. Mesajele pot fi citite domnuleprimar.ro.

Cam asta e Bacaul dupa 10 ani de minciuni- o mizerie, un focar de infectie, un pericol. Singura constanta o reprezinta nesimtirea autoritatilor si lipsa de solutii a celor care sunt platiti din bani publici. Si mai e o certitudine- un individ care a nenorocit un oras intreg si care, desi e arestat de 7 luni, nu-si da demisia.

Domnule “sfant de pe Mihai Eminescu”: Rusine si LA MULTI ANI, pentru tot raul pe care l-ai facut acestui oras!!!

As trage apa, dar nu e apa in Bacau!!!

C.C.