Balta de pe strada 9 Mai

Sunt un locuitor din municipiul Bacau, de pe strada 9 Mai, si vreau sa va aduc la cunostinta o situatie foarte deranjanta.

La o ploaie cât de mica, strada 9 Mai, in dreptul blocurilor 17 si 19, se acopera cu apa din trotuar in trotuar, pe toata suprafata carosabila, fapt ce face ca autovehiculele care circula pe aceasta artera foarte aglomerata sa-si spele caroseriile si sa improaste cu apa murdara calatorii care trec pe trotuar in timp ce ploua sau dupa ploaie.

Aceasta situatie se repeta de câtiva ani, dar organele in drept sa remedieze canalizarea (cu gura de scurgere a apei) trec cu vederea aceasta problema si unii pietoni se amuza când altii sunt improscati cu apa murdara din cap pâna in picioare de catre autovehiculele care merg cu viteza mare in timp ce strada este plina cu apa.

Cantitatea mare de apa in timpul ploii vine in strada 9 Mai din strada Ana Ipatescu, care este in panta si nu are nici aceasta o canalizare corecta. Rog sa fie verificata situatia prezentata mai sus de catre organele in drept si luate masuri de remediere a canalizarii.

Sterian Cruceanu