Bestiile din padure n-au luat vacanta de 1 mai

Minivacanta de 1 mai s-a cam terminat, dar din pacate, nu ne-a priit multora dintre noi. Asta pentru ca, de exemplu, noi, cei care am ales sa mergem civilizat sa petrecem, printr-o simpla plimbare prin natura, am avut parte de compania unor bestii, ca altfel nu-i poti numi.

Am socotit ca o drumetie, cu mâncarea in rucsac, deci fara gratare si alte asemenera, ar fi cel mai nimerit lucru. Totul a fost in regula, insa, doar pâna au inceput sa soseasca tot soiul de specimene umanoide, purtând tricouri care tradau slabiciunea pentru un anumit gen muzical, de regula neinteles de toata lumea cu tigla pe casa.

Ii auzeai cum se apropie injurând si racnind (fapt ce ne-au terifiat copiii aflati cu noi) de parca ar fi fost taiati cu lama, nu altceva. Iar, dupa ce au navalit in poienita unde ne aflam noi si mai multa lume normala la cap, au tabarât cu securile pe un copac, dupa grosime, cred ca avea vreo 20-25 de ani, deci, mai vechi pe acest pamânt decât indivizii cu gesturi de nevertebrate din perioada de dinainte de Cretacic.

Sa le fi vazut gesturile si privirile aidoma jivinelor turbate scapate din lanturi! In fine, o experienta pe care nu mi-as fi dori-o sa se repete, si nici altora dintre dvs.

Cred, totusi, ca ar fi trebuit ca, nu stiu cine exact, padurarii, silvicultorii, Garda de Mediu, Politia, habar n-am, in orice caz cineva, sa se autosesize. Sau, eventual, sa ne permita sa reclamam asa ceva la 112, dar fara sa ne ia de nebuni sau asa ceva.

Georgiana Fistos