Bravo, minte creață!

Nu știu cine e istețul ăla de vrea musai piste de biciclete, dar mare tâmpenia a mai făcut. Tot balamucul ăsta de se întâmplă în oraș e graznic. Ce era înainte aglomerat, dar stai să vezi ce o să fie de acum. Mie, de când cu tâmpeala asta, aproape mi s-a dublat timpul pe care îl fac de la serviciu acasă.

Asta înseamnă timp pierdut și combustibil ars degeaba. Și nu, nu vreau să îmi iau bicicletă. Pentru ce? Nu mă poate obliga nimeni. Nu zic că nu ar fi fost bune pistele pentru biciclete, dar nu în halul ăsta. Să îngustezi și să iei din benzile de circulație.

Abia aștept un carambol în trafic, să vezi atunci nervi. Dar cineva a vrut să bage niște bănuți la buzunar. Că așa e la lucrări de astea. Ar trebui să vă amintiți cum a făcut Stavarache la insulă. Prima dată a pus pavele, că acolo era comisionul gras. Apoi a trecut cu camioanele peste ele. Treabă românească? Nuu. Șpagă grasă. Ce dacă suferă fraierii? Așa și acum.

Ce dacă stricăm tot orașul. Lasă că fraierii rezistă. Ar fi trebuit să găsească alte soluții. De acum orașul e compromis. În los să agerim spații largi, să circulăm elegat, o să ne înghesuim ca proștii și o să ne umplem de nervi. Că unii vor piste de biciclete!

GB