Ca la Caracal

bacaul-vorbeste-spital-parcare-3

Imi pare rau sa o spun, dar ceea ce constat la spital nu e intotdeauna ok. Admit ca s-au facut unele lucruri in ultima perioada si sper ca se va continua, desi am fi perfect justificati sa spunem ca e destul de târziu si ca asteptarile au fost si sunt mult mai mari.

In fine, ceea ce as vrea sa va semnalez este un fapt pe care l-am intâlnit in mai multe locuri prin oras.

Parca am fi la Caracal, unde a devenit proverbiala maniera de lucru a celor de acolo. Ei bine, si la spital s-a lucrat, in unele, cazuri fara cap, in dorul lelii, ca si asa nu au pus bani din buzunarul lor.

De exemplu, in parcarea, frumoasa, e clar, de peste drum de sectia Contagioase, exista un loc, care desi este delimitat elegant, pe borduri, cu doua dungi portocalii, astfel incât sa stie soferul cum sa incadreze masina, ei bine, n-ar putea veci sa o aseze acolo, pentru simplul motiv ca in acel loc este „infipt” un ditamai stâlp de iluminat.

Chiar si asa, cei care au pus dalele si au definitivat parcarea au socotit, probabil, ca acolo va incapea un autoturism. Nici Mini Cooper de-ar fi sau vreun Lastun daca s-ar mai gasi, acolo nu va putea parca vreodata.

Pacat ca s-au cheltuit bani pentru dale si pentru munca. Mai cuminte ar fi fost sa faca spatiu verde delimitator, ar fi aratat mult mai fain si ar fi avut si utilitate.

Laurentiu Zota