Cacealmaua loteriei cu bonuri fiscale

O noua cacialma pusa la cale de catre ANAF: Loteria bonurilor fiscale. Se vede de la ‘”o posta” ca beneficiarii tragerilor sunt doar cumparatorii care fac cumparaturi de valori mari.

Acestea se fac de obicei din supermarket, sau magazine cu produse de valoare mare, unde foarte, foarte rar se intampla sa nu se elibereze bon fiscal. Este foarte mare probabilitatea ca numarul sutelor de la extragere sa fie 0 astfel incat sa permita intrarea in concurs a bonurilor cu valoare de zeci de lei. NU mai vorbesc de bonuri cu valoare sub 10 lei.

Asadar, domnilor vanzatori din magazine mici, standuri sau magazine obisnuite, unde omul vine si cumpara o paine si o sticla de ulei, nu mai tastati si nu mai eliberati bonuri pentru marfuri ale caror valori este sub 100 de lei, pentru ca nu au nicio sansa sa fie castigatoare la loterie.

Dati inainte cu evaziunea. Domnilor cumparatori, daca ati facut cumparaturi in valoare mai mica de 100 lei nu mai asteptati bonul, nu aveti ce face cu el. Nu este nicio sansa sa castigati cu acesta la loteria bonurilor fiscale.

Nelu Cobzaru