Caini vagabonzi in Letea Veche absolut peste tot – nimeni nu ne ajuta!

Nu poti sa nu observi cainii vagabonzi pe oriunde ai merge prin Letea Veche. Fie ca esti pe Str Al. Cel Bun, Str Trecatoarea Holtului, zona bisericii, zona primariei sau dea lungul canaluui si terenului de fotbal ca sa nu mai vorbim de campurile din apropierea caselor prin care misuna de haite de caini.
Nu poti sa tii un geam deschis pe timp de zi ori noapte ca auzi cainii schelalaind ori latrand de o iei la fuga.

Am caine pe care il tin in curte dar ocazional as vrea sa-l scot la plimbare dar nu ai pe unde sa te duci pentru ca esti in pericol sa fii muscat si tu si cainele ceea ce s-a si intamplat si a trebuit sa renunt sa mai scot cainele la plimbare.

Nu mi se pare normal ca intr-o localitate care este la o aruncatura de bat fata de oras sa-ti fie frica sa mergi pe strada si sa nu fii atacat de cainii hoinari, nu putem sa ne lasam copiii sa iasa la joaca de teama cainilor.

Suntem intr-o situatie trista din care nu vrea nimeni sa ne scoata. Am contactat primaria Letea, care nu face mai nimic si atnci cand face ceva o face cu incetinitorul, si au spus ca cei din Bacau ar trebui sa se ocupe de strangerea cainilor. Am sunat si pe cei de la Bacau care se ocupa de strangerea cainilor si mi-au spus ca ei nu pot sa prinda cainii de pe camp ca fug … hahaha si ca de fapt nici nu e de competenta lor si ca trebuie sa contactez primaria Letea.

Si cam asta este ritmul in care decurg lucrurile pasand responsabilitatile de la unii la altii si cainii de Letea se inmultesc devenind si mai numerosi.

O alta problema este a cetatenilor care nu tin cainii in curte si-i lasa in strada ceea ce personal cred ca ar trebui sanctionat de catre primarie ori confiscarea cainilor ca sa nu mai fim in situatia sa mergem tiptil pe strada ca sunt caini la fiecare poarta si pot sa atace cetatenii si in special copiii sunt expusi la acest risc.

Platitor de taxe