Cum scapam de drujbele din centrul Bacaului?

Buna ziua!

Este vara si seara vrem sa dormim la temperaturi confortabile. Stau la etajul 4 si ziua apartamentul se incinge extrem de tare. O solutie ar fi ca pe timp de noapte sa las geamul deschis. Am si un bebelus de 10 luni care cred ca este si el in asentimentul meu.

Din pacate, solutia aceasta nu este viabila. Anumite beizadele isi tureaza motoarele (a se intelege masini sau motorete “tunate”) prin zona Banc Post fara ca politia sa faca ceva. Inteleg ca eu ca sofer nu am dreptul sa claxonez ziua in oras, insa ei au voie cu tobe sparte? Si unde mai pui ca fac si drifturi prin parcarea de la biserica catolica Sf. Nicolae, punand in pericol masinile parcate in zona prin piatra aruncata de la roti?

Ar fi de ajuns? Nu cred! Daca treceti la ceas de seara pe la bancile din fata Banc Post veti observa un covor de coji de seminte? Chiar nu se poate face nimic pentru acesti “oameni”? Am semnalat problema primarului intr-un post pe Facebook dar nu a facut nimic. Poate ne ajutati dumneavoastra! Vrea si bebelusul meu sa doarma linistit.

Ovidiu