Câinii fără stăpân

Doresc a va informa de prezenta linga stadion, in dreptul tabelei de marcaj, a 4-5 pui de ciine, fara crotal. Deasemenea, se mai afla, in zona terenurilor de antrenament din apropiere, o haita de 6-7 exemplare mari de ciine, aproape toti fara crotal.

Persoane particulare le aduc de mincare. Zona a devenit, in mai putin de un an, un loc de inmultire a ciinilor nesterilizati si oricine trece pe acolo dupa lasarea intunericului e in pericol de a fi atacat.

Am sesizat aceste aspecte de nenumarate ori in cursul anului 2017 directiei ecarisaj si in special cetateanului Pancescu, care cetatean mi-a raspuns cu un tonul unei persoane care are dificultati in a-si tine nervii in friu, declarindu-mi ca nu va mai raspunde solicitarilor mele. Acest lucru este o obraznicie si o ilegalitate.

As dori sa reamintesc prin aceasta ca cetateanul Pancescu este doar un salariat, platit si din banii mei, ca daca activitatea incredintata ii depaseste capacitatile personale, poate oricind lasa loc altcuiva, mai competent si, desigur, mai bine crescut, si ca e mult mai usor a prinde 5 pui decit 5 ciini adulti.

Florian Lipan