S-au înmulțit mașinile în trafic

E curată aventură să te avânți în aceste zile cu mașina în oraș. Și asta pentru că e un trafic de nedescris. Ne aducem aminte cum era în luna august, când au venit „stranierii” acasă. Dar atunci era…parfum.

Sincer, personal, nu am nici cea mai vagă idee de unde așa aglomerație în trafic. Practic, numărul mașinilor în trafic a crescut peste noapte. Cel mai dificil e cu locurile de parcare, de multe ori fiind puși în postura să dăm ture în jurul locului unde vrem să ajungem.

În ciuda faptului că hypermarketurile au niște parcări cu foarte multe locuri disponibile, nici acestea nu au mai făcut față. Am văzut toate locurile ocupate plus alte mașini parcate pe unde s-a mai putut. La fel a fost și la mall unde oamenii de la pază au blocat intrarea în parcare. De aici se nasc mai multe întrebări.

De unde atâtea mașini? Asta ar fi principala, pentru că trebuie să spun că m-am uitat la numerele de înmatriculare și nu prea am văzut numere străine de județul nostru. Acum, ce să mai cred? Că băcăuanii o duc atât de bine încât și-au cumpărat mai multe mașini? Dacă ar fi așa n-ar fi chiar atât de rău. Problema e că nu mai avem unde să le punem. Ce e de făcut?

Alexandru Grigoraș