Cât mai valoreaza cuvântul Primariei?

Am sesizat redactiei ziarului Desteptarea, cu mai mult de o luna in urma, ca pe strada Costachi Negri Primaria a inceput lucrarea la o parcare de mai bine de o jumatate de an si nu a finalizat-o nici acum.

Constructorul a sapat o groapa, care blocheaza acum intrarea pe aleea dintre blocuri, iar când ploua este jale. Locatarii va multumesc pentru promptitudine, a venit un redactor, a fotografiat, a stat de vorba cu cetatenii, dar cel mai important este ca a consemnat si o declaratie a purtatorului de cuvânt de la Primaria Bacau.

Respectivul domn ne-a asigurat, dupa ce a explicat motivele intârzierii lucrarii (nici nu mai intereseaza acum), ca situatia se va remedia pâna la sfârsitul lunii august. Vorbeam cu vecinii ca este bine si in august, macar nu ne apuca iarna cu groapa descoperita.

Va scriu din nou: a trecut si „sfârsitul lunii august”, a trecut si toata luna, am intrat in septembrie. Este ziua a doua din luna si nu s-a miscat o lopata de pamânt, nu a venit nimeni sa masoare, sa inlocuiasca cablurile, sa adânceasca santul, ce mai, sa termine parcarea, care, ni s-a spus, se face cu bani europeni.

Noi am crezut ca un cuvânt dat, este CUVÂNT, mai ales ca vine de la un reprezentant autorizat al unei institutii a statului, infiintata pentru a sluji interesele noastre, ale locuitorilor Bacaului. Daca considerati ca merita sa mai publicati reclamatia noastra, noi va multumim si asteptam un nou termen de finalizare a parcarii mult asteptata si dorita.

Un grup de locatari de pe Str. Costachi Negri, Bacau