Cel mai fericit Craciun

Ma numesc Nicolaie Ionescu,sunt din Bacau,am 64 de ani si scriu des la rubrica “Bacaul vorbeste”.

Astazi am sa va povestesc,despre cel mai fericit Craciun pe care l-am trait pana acum.

In 2006 ,chiar la inceputul lunii august,putin a lipsit” sa-l vad pe Domnul”,chiar la Manastirea Pangarati,pe care o vizitam impreuna cu familia.Am suferit un infarct,am avut insa noroc,dar nu intr-atat de mult incat sa spun ca am scapat.

A urmat o perioada grea,de analize,tratament,iar analizae si apoi propuneri de solutii…,fara alternative.Pe 5 decembrie 2006,am fost internat la Spitalul de boli cardio-vasculare ,la Targu Mures.

Norocul si fericirea mea a fost sa am acceptul de colaborare cu renumitul medic,Profesor Doctor Radu Deac.Am trecut prin “furcile caudine”,de fapt o perioada de puternica disperare interioara.Nu m-am plans,nu am cerut ajutor decat lui Dumnezeu si am acceptat ideia”ce va fi,va fi!”.Pe 13 decembrie ,la ora 8 dimineata,am fost operat de Profesorul Doctor Radu Deac si actualul Profesor Doctor Raicea Victor.

Mi-am revenit din anestezie,seara in aceeasi zi la 16,30.Putin dupa aceea a fost vizita comisiei de medici,constatandu-se ce se putea mai grav,o hemoragie interna inexplicabila.Si datorita domnului Dr.Raicea ,caruia practic ii datorez viata,am fost re-deschis”si re-pus la punct”.

Mi-am revenit din nou,dimineata la 3,30.Si…am scapat.Incet incet am reluat viata”de la capat”.Cam o luna de zile,nu am crezut ca tot ceea ce traiam era realitate,ci doar ca era tarit intr-o viata paralela.Am fost externat pe data de 23 decembrie 2006,adica de ziua mea de nastere.A venit familia si spre seara am ajuns Acasa.Bineanteles,totul era confuz,eram inca sub sedative.

A urmat la numai o zi Craciunul,cel mai fericit Craciun din viata mea!Nu ma intrebati cum a fost insa atunci,deoarece nu cred ca imi voi aminti vreodata.Atat cred ca am fost foarte fericit,mai fericit ca niciodata.

Daca tot am ocazia,o folosesc,multumind din suflet celor doi medici,pentru mine ei reprezinta temporar,Dumnezeu Tatal si Iisus Hristos si sa le doresc acum,la Sfintele Sarbatori de Iarna ,ceea ce au meritat si merita,adica succes,laude, sanatate,fericire si realizari frumoase”La multi Ani!”.