Cetateanul e bun doar cand voteaza

In campaniile electorale edilii se lauda in fel si chip ca fac si dreg, dar mai ales afirma ca sunt primarii tuturor cetatenilor! Zis si facut doar pana ce se protapesc in scaun. Apoi uita de oameni. Ceri audienta … ti se intinde o hartie ca sa scrii intr-un spatiu restrans ce problema ai, apoi ti se spune ca vei fi chemat. Nu e asa…astepti mult si bine, primesti prin posta ca o alta hartie cum ca primarul a luat la cunostinta de problema ta, te asigura de toata sustinerea si intelegerea, iti multumeste fariseic pentru ca i te-ai adresat si totul ramane ca in tren, cum cu “onoare” unii au decis pentru tine.

Crezi ca trebuie mai multe cosuri de gunoi pe strada ta … ei si ce daca! Constati ca se fac zeci de interventii pentru acelasi trotuar/ bordura/ banci de parc etc. fara ca nimeni sa rapsunda pentru lucrarile de proasta calitate….Bravos… ce te intereseaza…important e ca se face ….nu si cati bani se sug! Marile reabilitari termice, facute de mantuiala, acoperisuri la care se umbla si se face te miri ce dupa care locatarii se iau cu mainile de cap pentru infiltratiile de sus pana jos.

Sarpanta la blocul de alaturi pentru ca acolo e un VIP si terasa la blocul fara sunt catalogate de autoritati ARMONIE.Si uite asa masurile pe care ti le-ai luat pentru ca sa iti fie bine sunt daramate fiindca niste incompetenti nu inteleg de ce ti-ai cheltuit banii sa-ti faci acoperis in ape sau ti-ai izolat cu forte proprii peretii. Am vazut niste blocuri de pe peretii carora se dadeau jos placile izolante ca sa le puna pe cele prevazute de proiectul primariei, am vazut sarpante daramate si emisiuni la TV in care apareau oameni disperati …posesori de apartamente mucegaite, pline de ligheane, distruse de ploi ca urmare a “reabilitatarii”. Halal gandire eficienta!

Am citit pe aici patania unei persoane care a fost data afara dintr-o sala de sedinta doar pentru ca era din alta tabara decat cea a PNL sau PDL, sau UDMR etc. Locurile de parcare insuficiente, slalomul pietonilor pe carosabil fiindca masinile ocupa trotuarul ….nu intereseaza. Institutiile publice – spital, scoala- lasate pe mana parintilor care ca si contribuabili la bugetele locale au alteasteptari. Anomalii fel de fel legate de actiunile CJAS care vrea sa scoata bani din piatra seaca fara a asigura servicii de calitate…nu se bucura de atentia edililor. Furturile, agresiunile, pietele cu falsi producatori= escroci se desfasoara fara nicio opreliste. Important e succesul la europarlamentare nu ce probleme au bacauanii. E ceea ce se cheama interesul personal, nu cetateanul ! Bravos, dom’ premar!

Cred ca ceea ce am scris aici nu surprinde intreaga gama de probleme/ nemultumiri ale bacauanilor, dar un semnal de alarma trebuie tras intr-un fel! Sa auzim de bine!

Ionica