Chiriasii miliardari ai primariei

Locuiesc in blocul nr. 70 de pe strada Republicii din Bacau si vreau sa va semnalez o situatie inacceptabila. La scara A locuieste o chiriasa a primariei care are la asociatie o datorie de 129.495 de lei, adica 1,2 miliarde de lei vechi, iar suma tot creste de la o luna la alta. Nu vad de ce trebuie sa sufere restul locatarilor din cauza ei!

Pe fondul datoriilor acumulate de aceasta chiriasa, suntem amenintati in permanenta cu sistarea utilitatilor! Un alt mare datornic locuieste la blocul nr. 72 tot pe strada Republicii. Chiriasa are o datorie de 16.288 lei, adica peste 160 de milioane de lei vechi. La aceasta adresa stiu ca locuiesc mai multe persoane, desi nu toate figureaza in fisa de la intretinere. Am intrebat la asociatia de proprietari ce se poate face in privinta chiriasilor cu datorii mari, iar administratora mi-a spus ca ea raporteaza lunar la Primaria 2 situatia chiriasilor, insa, pâna acum nu s-a luat nicio masura pentru recuperarea datoriilor.

Chiriasii locuiesc in apartamente cu 3 camere, se lafaie in spatii generoase si nu-i intereseaza nicio clipa ca trebuie sa-si plateasca datoriile. Cum e posibil sa ai facturi neachitate de sute de milioane, sa stai intr-un apartament cu trei camere si primaria sa nu ia nicio masura?!?

Tincuta Gramada