Instructorii auto vor o toaleta la stadion!

Defrisarea spatiului verde dintre Stadionul Municipal Bacau si Restaurantul „Cascada” a eliminat orice posibilitate a bacauanilor de a folosi tufisurile drept toaleta publica. Printre cei care regreta faptul ca a fost rasa vegetatia se regasesc inclusiv instructorii auto, elevii care sustin proba practica si sustinatorii acestora.

Ce-i drept, intr-o vreme, a existat o toaleta ecologica pe scarile de lânga stadion, insa, nu se stie din ce motive, aceasta a fost ridicata. In lipsa ei, cei la care fac referire, au recunoscut ca se mai pierdeau la nevoie prin boscheti pentru a-si face necesitatile fiziologice. In zilele in case se tin examenele auto pentru categoria B, asteptarea este extrem de lunga. Daca este o zi aglomerata, iti poti astepta rândul de la 7.30 pâna pe la ora 15.00.

Suntem oameni si toti avem nevoie la un moment dat la o toaleta. Singurele WC-uri accesibile in zona sunt la benzinaria Petrom sau la McDonald’s, insa angajatii acestor firme au cam inceput sa-i cunoasca pe instructorii auto si le fac observatii.

De rusine, unii mai cumpara câte o cafea ca sa-si justifice mersul la toaleta. Facându-va acest rezumat, subliniez inca o data necesitatea amplasarii unei toalete in zona in care se da startul probelor practice pentru obtinerea permisului de conducere. Cred cu tarie ca trebuie sa invatam sa ne purtam civilizat impreuna si sa renuntam la comportamentul boschetar de a ne face nevoile print tufisuri.

Marian Toba