Corespondenta aruncata la gunoi

colaj bacaul vorbesteMai zilele trecute, citeam in ziarul dumneavoastra despre modul neglijent in care, in anumite cartiere, este distribuita corespondenta bacauanilor. Cum plicuri care contin facturi, informatii importante de la institutiile statului, de la banci sau cine stie ce alte informatii importante sunt abandonate pur si simplu, cu teancul, pe casa scarii din blocuri.

Vina apartine, evident, acelor curieri care nu isi fac meseria pentru care sunt platiti. Din fericire, nu toti sunt asa, dar exista printre ei destui ireponsabili care nu dau doi bani pe respectul fata de client si fata de firma la care lucreaza.
Cetatenii care, totusi, isi gaseau plicurile risipite prin casa scarii ar trebui, totusi, sa se considere fericiti, fiindca macar au avut o sansa sa isi recupereze corespondenta.

Iata insa ca poate fi si mai rau de atât. Locuind in cartierul CFR si având drum frecvent peste caile ferate (apropo, pe când un pasaj pietonal civilizat?), ce credeti ca am zarit intr-un vagon abandonat? Probabil ca se vede sI in pozele pe care le-am facut.

Adica, zeci de plicuri care contin facturile unei firme de cablu si pe care curierul cu atributiuni in zona le-a aruncat, in loc sa le duca la destinatari. O dovada trista ca indivizi total nepotriviti ajung sa lucreze in posturi care cer responsabilitate, dar si omenie.

Gheroghe Damian