Cum se numeste pomul care face ciori?

bacaul vorbeste ciori 1Am inceput retoric aceasta sesizare pentru a va prezenta aceasta situatie alarmanta, a ciorilor. Daca sunt ocrotite de lege, rog sa se treaca acest lucru pe o pancarda, in parc, pentru a sti in ce rezervatie ne aflam. Ca poate nu stim ce privilegiati suntem!

V-am prezentat in alte sesizari postate ca, dimineata, aceste ciori pleaca in stoluri catre groapa de gunoi a Bacaului, unde se hranesc pe parcursul intregii zile, si seara se intorc in Parcul Cancicov. Ca si in cazul câinilor, vad aceeasi atitudine, o incrâncenare bolnava, o opozitie specifica unui fundamentalism caracteristic modului de viata primitiv, nu citadin.

Daca se poate, cu un minim de efort, as ruga pe cei in drept sa apeleze la Asociatia vânatorilor si, in cursul unei saptamâni, sa fie platiti pentru eradicarea lor chiar acolo, pe groapa de gunoi, unde se strâng. Asemenea operatiune nu pune in pericol pe nimeni, iar eficacitatea va fi maxima. Va garantez ca, dupa o saptamâna de actiune, numarul lor va fi decimat si vom avea un parc mai curat si linistit in primavara.

Cu stima, Petrea Florin